DIY-plantenbak

Op aanvraag heb ik de constructie van de lange houten plantenbak tegen de voorgevel van onze woning weer even in zijn originele ‘stap voor stap’-fotoreeks gegoten. De gedetailleerde beschrijving is samen met het vorige blog verdwenen, maar de foto’s spreken voor zich.
Toch vragen, al dan niet technisch? Shoot!

Na het trimmen:

[ Foto’s: Menck / Twaait | aanklikbaar voor groter ]

Eén reactie

    • Menck

      Ik heb twee big bags donkere teelaarde vermengd met compost en daarmee de bak gevuld. Best een karweitje van lange adem.
      Dat geel ding bovenop de balk is een citroenlieveheersbeestje. Dat jij dat kleine ukje weet te bespeuren naast dat grote waterpas, zeg! 😉

      Like

  1. Jaak Geelen

    Prachtige constructie. PROFICIAT . Ik heb héél lang gezocht op de foto maar heb “het citroenlieveheersbeestje” niet teruggevonden. Kunt U mij zeggen waar ik ’t moet zoeken.

    Like

  2. Marco

    Hoi, Heb je ook plastic in gedaan tegen de binnenzijde van de bakken?? Zou ik in een mailtje je uitgebreidde constructie beschrijving kunnen krijgen. Moet nl ook twee bakken in mijn tuin maken.
    Groet Marco

    Like

  3. Pingback: Tussendoortje met steenschotten | Het huis van Tante Alice
  4. Kathleen

    Waw, prachtig! Ik zou binnenkort bakken voor groenten en bloemen in de tuin willen maken, maar had nog geen idee hoe eraan te beginnen. Dit geeft me alvast veel inspiratie!

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.