Gezocht: blog(ger)s

.

‘We’ll be back shortly!’ staat er. Uitroepteken incluis. Doch deze geheel en al loze kreet bevlekt al maanden mijn scherm als ik uw blogupdates wil verifiëren.

Als u het mij vraagt, is het over en uit voor Bloglovin’, de feedreader waar ik jarenlang trouw – en probleemloos – gebruik van heb gemaakt. Het is dát of ze hebben hun servers uit arren moede gedowngraded naar de afmetingen ener luciferdoosje.
Wat er ook van zij: ik ben op speurtocht gegaan naar een nieuwe reader voor RSS-feeds. Het zal die van WordPress zelf worden dan wel Feedly. Veel goeds gelezen over die laatste, overigens.

In Bloglovin’ had ik iets meer dan honderdtwintig URL’s bij elkaar gesprokkeld. Die ben ik thans allemaal kwijt, hetgeen ik ronduit kak vind.
Vandaar mijn even simpele als cruciale oproep: plempt u eens uw blog-URL in de commentaarsectie van mijn stek? Op die manier kan ik hem toevoegen aan een reader die me wél ten dienste wil staan.

Als u me deze onontbeerlijke gunst wil verlenen , kom ik straks weer op de koffie. Een koekje erbij sla ik alvast niet af.

UPDATE 08.08.2022: Bedankt voor jullie inbreng!

 1. groengenot

  Ik gebruik ook gewoon de reader van WP zelf. En diegenen die ik écht niet wil missen als ze iets schrijven, daar krijg ik een email van. Want ik ga niet alle dagen naar WP. Alleen Zem haar blog, het lukt me niet om daar enige melding van te krijgen. Dus ga ik regelmatig eens zo piepen bij haar. Jij daar een oplossing voor?

  Geliked door 1 persoon

 2. moois van mie

  Ergerlijk hé, die bloglovin. Het was even weer goed maar nu ligt hij er weer al dagen uit …
  Ik gebruik voorlopig ook maar feedly, maar daar kan je maar 100 blogs volgen. Iemand zei me eens dat dat niet klopt maar ik heb het nog eens gecheckt en het is toch echt waar. Tenzij je betaalt.

  Ik vermoed dat je de mijne niet las, maar je mag altijd eens komen piepen. Misschien vind je het wel de moeite 😉 …

  https://mooisvanme.blogspot.com/

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.