Tussentijdse update

De sacrale stilte die ik als hovenier gedurig ervaar – lieflijk kwelende vogeltjes, vredig ruisende blaadjes, zacht zoemende zuig- en prikbeesten, teder trillende heggenscharen en de harmonische stennis mijner kettingzaag – doorbreek ik bij tijd en wijle met veel graagte. Op dergelijke momenten zoek ik geheel en al bewust het absolute antoniem van mijn dagelijkse bestaan op. Niet zelden geef ik daarbij de latent aanwezige jongmens in mezelf de sporen.
Alzo geschiedde ook afgelopen weekend toen madam Menck en ik, samen met een handvol zielsverwanten, enthousiast uiting gaven aan onze immer sluimerende voorliefde voor noise and speed: we pikten een verhitte – en uitermate luidruchtige! – autorace mee op het wonderschone circuit van Spa-Francorchamps.
Hell yeah, I love the smell of burnt rubber in the morning.


[ Bekijk in HD 1080p ]

Nadien trokken we het immer bruisende Spa in om er een zeer gesmaakte rommelmarkt mee te pikken en bevochten we ’s anderendaags al wandelend het nietsontziende stijgingspercentage van de feeërieke natuur in en rond Malmedy.
De Ardennen zijn – letterlijk en figuurlijk – adembenemend, zeg ik u.

[ Foto’s & video: Menck | Twaait ]

[ De tussentijdse update is verstoken van een reactiemogelijkheid. Indien u dit liever anders had gezien, ook al ben ik hier voorlopig zelden aanwezig en blijven tegenreacties dus uit: mail me. ]