’t Is voor de rappe: TWAAITs grandioze giveaway!

Op diverse weblogs zie ik bloggers iets weggeven aan hun lezers. Soms is het achterlaten van een simpele reactie al genoeg om als gelukkige uit de bus te komen.
Er worden boeken gedoneerd of speelgoed van een sponsormerk, er worden waardebonnen verloot of zelfs werkjes van eigen hand, gaande van babykleertjes over kerstkaartjes tot een paar kleurrijke, geheel zelfgebreide sokken.
Zulks vind ik erg nobel en getuigen van een hartverwarmende gulheid. Het versterkt bovendien de band tussen lezers en bloggers, hetgeen ik ten zeerste toejuich.
Dergelijke initiatieven verdienen, kortom, alle lof. Meer nog: dergelijke initiatieven verdienen navolging.
En dus kon Twaait niet achterblijven.

Omdat ik niet moet rekenen op de generositeit van sponsors, nog steeds geen boek heb geschreven en al evenmin een trui, een muts of vorstwerend ondergoed heb gebreid, doe ik een beroep op datgene waar ik nogal tuk op ben: doe-het-zelven.
Zodoende maakt u alhier kans om als winnaar van een uniek doe-het-zelfcadeau uit de bus te komen. Middels het reactieluik kunt u kenbaar maken waarom u dit geschenk zou willen winnen. De winnaar of winnares wordt hij of zij die het origineelste uit de hoek komt. Want originaliteit is namelijk ook van toepassing op het kleinood waar ik straks, met tonnen spijt in het hart, afstand van doe te uwen faveure: de sneeuwpop die vorige winter onze voortuin opleukte!

Ja, oké, er is wat licht herstelwerk aan de pop. Doch middels een minieme portie behendigheid en een snuifje creativiteit is de reparatie allerminst onoverkomelijk en zelfs klein bier voor de ware doe-het-zelver. Bovendien is de sneeuwpop slechts één maal in gebruik genomen en dientengevolge nog zo goed als nieuw.
Alle ingrediënten om straks een oogstrelend resultaat te bereiken zijn aanwezig, inclusief de emmer die als hoed fungeerde.

Waag meteen uw kans, gij allen. Ik verklaar het reactieluik hierbij officieel voor geopend.

[ Foto: Menck | Twaait ]

 1. tinyblogt

  Jaaaa! Daar wachtte ik nu al lang op, zie. Eindelijk een originele kerstversiering voor in onze voortuin. We gaan die samen met de kinders opzetten tussen de buxussen en de andere plantjes waarvan ik de naam niet ken. Uren werk natuurlijk, geklooi met diepvriezers en zo, maar dat hebben we er wel voor over hoor! Er is toch geen schiftingsvraag hé?
  Zalig!

  Like

  • Menck

   Gewoon wachten tot het keihard vriest en de inhoud van de emmer met een stevige zwaai omhoog gooien. Klaar. Daarna wel nog even de wortel op de juiste plaats steken, hè.

   Like

 2. Mrs. Brubeck

  We zitten hier met 2 smakelijk te lachen, maar origineel uit de hoek komen?? Ik kan de wortel misschien raspen om bij B zijn kaaskroketjes te serveren 🙂
  Heb ik nu gewonnen? Please?

  Like

 3. Micheline

  Een zalig stukje van uw kunnen 😀 Ik win al wel eens graag iets maar het versturen van deze geweldige prijs zou wel eens heel moeilijk kunnen zijn. Soms doen ze hier bij de douane nogal lastig…

  Like

 4. liebest

  Ik verwacht dan wel een diy video tutorial erbij. Ik neem aan dat er in sneeuw meer lucht zit dan in ijs.. maar ge hebt schaamteloos getrished ! zo weinig water .. dat wordt een klein manneke met nen veel te groten hoed ! .. nuja.. ik heb een gat in mijn emmer..

  Like

 5. woelmuizenier

  Da’s natuurlijk een vieze PR gag. De kooltjes voor de ogen en de tanden ontbreken. En zelfs als ze er bij waren, ik mag geen kolen meer verbranden van de schoorsteenveger. Maar ‘k doe tòch mee. Om te zien hoe de facteur(es) dat ding door de gleuf van mijn brievenbus krijgt.

  Like

 6. Billy

  ik zou dit heel graag winnen, Menck. Alleen al voor de handige emmer, want bij ons gaan die dingen om de een of andere reden niet lang mee.
  Maar ik hoop dat de verzendingskosten ook voor jouw rekening zijn?

  😀

  Like

 7. Kakel

  Dit wordt een koude douche voor de winnaar… Even dacht ik dat het paard van Sinterklaas misschien iets achtergelaten had in de emmer, maar dan had Amerigo vast eerst de wortel opgevreten 😉
  En…wie is de gelukkige ontvanger??

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.