Wat ik me afvraag…

U daar, al dan niet lurkende lezer die al tijden deze blog volgt: hoe goed kent u mij ondertussen?
Want ja, ik geef best wel een pak informatie mee via deze stek. Informatie over mezelf, mijn madam, mijn entourage, mijn bezigheden annex interesses en dies meer. Tevens serveer ik u al jarenlang tal van foto’s, al dan niet over de mens achter deze blog en zijn leefwereld. U weet ondertussen hoe ik eruitzie en óf ik er wel uitzie, hoeveel rimpels madam Menck heeft (bijgekregen) en welke kleur de kussens op onze tuinstoelen hebben. U kon via Twaait vernemen dat onze twee vijvers hoofdzakelijk bevolkt worden door kikkers en salamanders, dat de kopjes waaruit we koffie drinken handgeschept zijn en dat ik op huisnummer 13 woon. Maar weet u ook wáár dat huisnummer hangt: naast de voordeur, op de brievenbus of aan de verhoogde plantenbak voor de woning?

Alles is terug te vinden op deze blog, jawel. En u hebt het, daar twijfel ik niet aan, ook gelezen of er zelfs op gereageerd. Maar hoeveel daarvan hebt u gecapteerd én tevens onthouden?

Vandaar: een vragenlijstje. Tien vraagjes slechts, met elk drie keuzemogelijkheden. Over wat er op deze stek staat. Eens polsen hoe Menckminded u bent, haha.
De vraagjes invullen doet u trouwens geheel anoniem. Zodoende weet ik niet wie er heeft geantwoord. Ik zie wél wát u heeft geantwoord en ook meteen of dat juist of fout is. Pas nadat iedereen zijn vinkjes heeft geplaatst, zal ik een slotje op de vragenlijst zetten en de antwoorden op deze blog zwieren.
Kortom – en om eens een tekstflard van Simple Minds te bezigen: What do you know about this guy anyway?

[ GA NAAR DE ENQUÊTE ]

(Deze vragenlijst wordt geopend in een nieuw tabblad.)

Gelieve uw antwoorden op de vragenlijst niet in het reactieluik van dit logje te droppen. Duh!

* * * * *

[ Update 21/11/2015, 23:00:
De enquête is gesloten voor deelname. Bedankt aan de 39 bereidwillige participanten! De resultaten verschijnen binnenkort op deze blog. ]

 1. Billy

  ik heb heel eerlijk deze enquete ingevuld, zonder spieken. En ik weet wellicht nog veel te weinig over jou, Menck… 😉
  Of ik heb een slecht geheugen! Maar ik volg je nu ook nog zo lang niet, veel van die antwoorden zijn waarschijnlijk in oudere logjes te vinden?

  Like

 2. Eilish

  Ik ben ook niet gaan teruglezen maar weet (denk ik) behoorlijk veel. Mits een beetje speurwerk op het www zouden we zelfs je volledige naam en adres kunnen vinden, maar waarom zouden we ? Ik hou van die semi-anonimiteit.

  Like

  • Menck

   Mijn volledige naam en adres? Hm, maybe yes, maybe no. Ik heb het zelf al eens geprobeerd op basis van wat deze blog vrijgeeft en het is me niet gelukt.

   Like

 3. Rob Alberts

  Om mee te doen heb ik van alles maar ingevuld.
  Ik was te bang voor lurker uitgemaakt te worden.

  Nu weet iedereen dat ik een slechte lezer ben.
  Ik verwacht geen antwoord goed ingevuld te hebben.

  In het vervolg zal ik nauwkeuriger lezen en ook goed gaan onthouden …….

  Vrolijke groet,

  Like

 4. Mrs. Brubeck

  Mijn wederhelft heeft me attent gemaakt op je blog, omdat hij al lang vindt dat je goed en boeiend schrijft… Ik volg hem daar helemaal in… Ik ga je vragen dus nog niet invullen, dat zou belachelijk zijn, tenzij…….
  Er een mooi stuk servies te winnen valt?? 🙂 🙂

  Like

 5. tinyblogt

  Oei oei oei, ik ben ook gebuisd denk ik. Ik onthou zo slecht! Merknamen en plantnamen al helemaal. En nee ik weet je niet wonen. Pannenkoekske daarentegen, met al zijn privacy, daar heb ik alleen nog het huisnummer van nodig! 🙂

  Like

 6. hoow@huis met tuin

  pff, zowat allemaal gegokt.
  Ik verwar trouwens ook verschillende blogs met elkaar. Of het jouw kat is die nu zo noemt of die van een andere tuinblogger, ik weet het niet. Maar er is wel ergens een kat die zo noemt.

  Like

 7. Heidi

  Ik denk dat ik redelijk veel juist heb. Man des huizes zegt dat ik een geheugen heb voor nutteloze weetjes…Meer nog: toen we tuinplannen hadden heb ik je gegevens gezocht, en gevonden. Alleen vonden we toen ook iemand die veel dichter woont. 450m van je deur hebben we bij een neef van mijn meneer nog helpen verbouwen.
  En toch, zelfs met die kennis zou ik het niet in mijn hoofd halen om zomaar “efkes dag te komen zeggen”. Privé blijft privé…

  Like

 8. els

  Ingevuld! Ik verwacht niet gebuisd te zijn maar onderscheiding zal het ook niet worden. Een goeie middelmaat dus. Vermits ik geen blokverlof gekregen heb ben ik, hoe dan ook, tevreden met het resultaat .
  Trouwens, een tof idee die enquete!

  Like

 9. Kakel

  Ingevuld! Ik krabbelde wel continu op mijn hoofd en dat was niet van de jeuk 😉 Ik mag blij zijn als ik de helft goed heb. Maar ik lees nog niet zo heel lang bij je, zeg ik dan maar tegen mezelf. Een heel leuk idee!

  Like

 10. zem

  Ook ik heb de zaak ingevuld. Al volg ik je al een aantal jaren, ik denk dat ik andere dingen onthouden heb, dan de feiten, die ik hier moest ophoesten. Dus heb ik er maar een slag naar geslagen. Ik zal dus wel gezakt zijn, maar mag ik toch nog blijven lezen?

  Like

 11. Pingback: Wat ik me afvroeg (en heden ook weet) | TWAAIT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.