Back in business

“Goed gerief hangt onder een afdakje”, ginnegapte de boerin, waarna ze haar rondbuikige boer vol in zijn kruis tastte.

In mijn geval hangt goed gerief, gespeend van alle ambiguïteit, gewoon weer achter mijn bestelwagen.
Want amper vijf dagen na de noodlottige crash mocht ik mijn nagelnieuwe – en meteen ook een stuk stevigere – aanhangwangen gaan oppikken. Van een snelle service gesproken!

Voortaan kan ik dus met nog meer armslag aan de, eh, slag. Mijn onvrijwillig gemaakte onkosten gaan terugverdienen, zeg maar. But ain’t we all?

[ Foto’s: Menck | Twaait – met dank aan de Canon compact mijner madam ]

Advertenties

  • Menck

   Madam Menck plukt er inderdaad geregeld wat uit ter decoratie van een of ander stukje. Gisteren waren het bijvoorbeeld gesnoeide takken van een sierappelboom.

   Like

 1. bart

  Kijk, op dat hydraulisch kipsysteem ben ik wel wat jaloers zie. Ge wilt niet weten hoe dikwijls ik al heb staan sakkeren als ik weer eens een remorkske steenpuin of snoeisel beetje bij beetje sta uit te scheppen terwijl ze naast mij de ene na de andere komen leegkippen. In elk geval: veel geniet ermee!

  Like

 2. Eilish

  Goei gerief dat.
  Ik leen even een uitdrukking van de aannemer die ons huis bouwde in 1995 : “als deze versleten is mag het baaske met pensioen” Hij had het over zijn camionette die hij toen nieuw kocht, en hij rijdt er 20 jaar later (en ik vermoed een stuk in de zestig oud) nog altijd mee.
  Je mag dus ook vroeger met pensioen gaan 🙂

  Like

  • Menck

   Doordat de wielen thans onder het chassis staan in plaats van ernaast (zoals bij mijn vorige kar), ligt het zwaartepunt hoger. Echter, doordat het chassis ruim 150 kilo zwaarder is en de wielen verder uit elkaar staan, blijft de stabiliteit gegarandeerd.

   Liked by 1 persoon

 3. onderdeappelboom

  Wow, klassebakske! (en om maar meteen een inhaalbeweginkje te doen voor de andere stukjes die ik miste: super zandbak! en dat kasteel, dat herken ik van eigen familiefeesten 🙂 )

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s