Waar het hart van vol is, loopt de tuin van over

Het is, mea culpa, alweer tijden geleden dat ik u nog eens op sleeptouw nam doorheen de tuin. Wel, that time is now, beste lezer. Want hoewel het binnenland vandaag her en der op (te) grote hoeveelheden water werd getrakteerd, was het weekend aan de kust heerlijk zomers-op-zijn-Belgisch. Zo nu en dan wervelde er een weldoende witte wolk voor de zwoele zon; meer moet dat niet zijn om netjes belichte prenten te kunnen schieten.

Weet vooraf dat wie me volgen wil, maar beter stevig virtueel schoeisel aantrekt. Er dient namelijk te worden gestruind doorheen niet min dan 74 (!) foto’s. Een grote midzomerse tuinupdate, kortom.
Proef de sfeer op PICMENCK, gij allen. Ten voordele van uw wijsvinger, en tot algehele ontlasting uwer muis, dient daarbij geen enkele foto aangeklikt te worden. How cool is me dat, zeg!

[ Link opent in een nieuw venster ]

 1. Affodil

  Weerom mateloos genoten, Menck. En ideetjes opgedaan. Dit jaar is onze tuin schromelijk verwaarloosd, al waren we er na de winter snel bij om hem te proberen “in de hand” te houden. Maar met zoveel ander werk (en het feit dat daardoor veel bric-à-brac rondslingert) is het momenteel een puinhoop. Maar hier heb ik dus een boel inspiratie voor volgend jaar!

  Like

 2. zem

  Schitterende rondgang. Dit is puur genieten in jullie prachtige tuin. Zowel de flora als de fauna 😉
  Ook fijn, dat je een aantal planten even extra voor het voetlicht bracht.

  Like

 3. mischa de vreede

  Als je een gedicht overneemt, dan wel graag correct! ’s Zomers : waar ‘flox’ staat moet pioen staan. Of is het een grapje? mischa de vreede

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.