In de maïs

De jongen strompelde naar buiten alwaar hij zijn armen met een brede, onhandige zwaai om het meisje sloeg.
“Kus me”, sprak hij haar lallend toe terwijl hij alle moeite van de wereld had om zich recht te houden. De hardcore uit de grote feesttent overstemde stampend zijn woorden zodat het meisje haar oor tot tegen zijn mond bracht.
“Kus me!” kreet hij nu in haar oorschelp. Meteen deinsde het meisje pijnlijk grimassend terug wijl ze over haar geteisterde oor wreef. Toch kuste ze hem onmiddellijk daarna vol op de mond. Hun beider lippen en tongen bespeelden elkaar meer dan een volle minuut zonder tussenpozen. Daarna maakte de jongen zich, enigszins naar adem snakkend en net iets te ruw, uit haar omhelzing los. Dat bracht het meisje aan het wankelen. Ze had reeds vier huisbereide cocktails achterovergeslagen en die kregen haar nu in hun greep.
“Laten we naar dat maïsveld gaan”, riep de jongen naar haar terwijl hij tabak op een vloeitje aan het schikken was. Met zijn hoofd maakte hij een knikbeweging richting het vijftig meter verderop gelegen veld.
“Waarom?” vroeg het meisje. Ze peuterde een sigaret uit haar verfomfaaide pakje Camel.
“Ik moet pissen.” Hij likte zijn sjekkie met een vloeiende beweging dicht en stak het tussen zijn lippen.
“Ik niet”, meesmuilde het meisje. Ze blikte hem, zo goed en zo kwaad als dat nog ging, brutaal in de ogen.
“Blijf dan hier. Ik moet.” Hij stak de brand in zijn sigaret en laveerde vervolgens naar het maïsveld. Na een tiental meter hielt hij halt, keek achterom en riep: “Kom je?”
Owkeej, ik kom al.” Haar zuchtend uitgesproken woorden bleven buiten het gehoor van de jongen, maar toch stak hij zijn duim naar haar op en waggelde daarna verder naar het maïsveld.

“Wat doe je?” vroeg het meisje toen ze uiteindelijk bij de jongen was aangekomen. Ze boerde luid en lachte vervolgens hardop.
“Ik ben die spin uit haar web aan het pissen.” Om zijn woorden kracht bij te zetten, begon hij hevig te heupwiegen. De urinedruppels spatten daarbij in het rond.
“Gètver, vuilak, je pist verdomme op je schoenen.” Ze deed een stap achteruit. De jongen minderde zijn bewegingen maar bleef plassen.
“Jij hebt heel de bar leeggezopen, zeker?” Opnieuw boerde het meisje luidop en weer moest ze daar vreselijk om lachen.
“Bwah. Een Leffe of tien. En twee Duvels. Maar pas op, ik ben niet zat, hè.”
“Nee, ik zie het.” Ze grinnikte. “Pff, ik anders wél al. Drie cocktails is mijn limiet. Ik heb er verdomme al vier binnen.”
De jongen was gestopt met plassen en ritste zijn jeans dicht. Toen hij zich naar haar wilde omdraaien, begon hij te wankelen. Het meisje zette een pas naar voor en sloeg haar arm om zijn schouders.
“Niet zat, zei je?”
“Nope, niet zat. Enkel wat, eh, in de wind.” De jongen nam het meisje bij de hand en trok haar in de maïs. “Kom.”
“Wat?” Ze hield hem staande met een ruk aan zijn arm.
“In de maïs zien ze ons niet, snap je?” Weer begon hij haar in het veld te dirigeren. Dit keer gaf ze, te dronken om zich nog veel te verzetten, toe en volgde ze hem.

“Er zitten hier toch geen beesten, hè?” Het meisje speurde enigszins onzeker in het rond. De volle maan liet de open plek midden in het maïsveld in een diffuus wit licht baden.
“Tuurlijk niet”, gaf de jongen haar zwaar zuchtend te kennen terwijl hij zich op zijn rug liet neervallen op een bussel platgestampte maïsstengels. Hij stak zijn beide armen naar het meisje uit. Ze glimlachte naar hem, nam zijn handen in de hare en vleide zich vervolgens naast hem neer.
De jongen draaide zich op zijn zij om haar gezicht te kunnen bekijken. Haar ogen waren gesloten.
“Je bent knap.” Zijn stem klonk allengs om onvaster.
“En jij lult”, suste ze hem.
De jongen liet zijn hand onder haar T-shirt glijden en begon haar borsten te strelen. Ze waren klein en stevig en dat beviel hem. Hij voelde haar tepels stijf worden.
Het meisje hield haar ogen gesloten, ook toen de jongen zich over haar heen boog om haar te kussen. Gretig zochten hun tongen elkaar. Al kussend ging de jongen op haar liggen en begon haar T-shirt omhoog te stropen.
“Mmmhf… wacht.” Ze duwde de jongen van zich af, ging rechtop zitten en met één vloeiende beweging gooide ze haar shirt af. Daarna knoopte ze haar bh’tje los. Ook de jongen trok zijn T-shirt uit.
Ze positioneerden zich op hun zij naast elkaar en lieten hun handen begerig over elkaars ontblote bovenlijf glijden. Nu en dan wisselden ze kussen uit, opgewonden hijgend. De jongen ritste haar jeans open en liet zijn hand in haar slipje verdwijnen. Ze omklemde zijn arm ten teken dat ze er niet klaar voor was. Het meisje trok de jongen bovenop zich, sloeg haar armen om zijn nek en plantte haar lippen stevig op de zijne. Ze voelde hoe hij stijf werd en steeds heviger met zijn bekken over het hare begon te schuren.
“Mag die broek niet…?” probeerde hij.
“Ssst”, suste ze hem. Haar mond zocht opnieuw de zijne.
Ineens plaatste de jongen zijn handen naast haar hoofd en richtte zich met een ruk op.
“Ik… Ik moet…” Hij ging rechtop zitten. Het meisje zag hem plots spastische buikbewegingen maken, alsof hij stuiptrekkingen kreeg. Meteen daarop spoot een armdikke straal gelig braaksel haar richting uit en bedolf haar ganse bovenlichaam. Ze zette het op een gillen en nog voor ze zich kon wegtrekken volgde er een tweede braakselstroom die haar buik warm maakte.

***

Hé, waar is Dieter eigenlijk?” Tom leunde op de tapkraan terwijl hij Kevin schreeuwend de vraag toewierp.
Kevin knipoogde. “Ik heb hem met Jolien in de maïs zien trekken. Die twee zijn zich kostelijk aan het amuseren.”
Tom knikte en glimlachte schalks. “Ik zal alvast maar een pint voor hem tappen. Hij zal ze kunnen gebruiken.”
Beiden lachten hardop en gaven elkaar een high-five.

  • Menck

   In het jaar dat ik begon te bloggen (2006) was het allemaal van dattem. Nu opteer ik voor afwisseling.
   Dankjewel voor het compliment.

   Like

 1. Anna

  Dat komt ervan als je hier nog niet lang komt lezen, dan heb je op een gegeven moment zoiets van… hazo behalve tuinieren schrijf je ook. Verbazend goed zelfs… super 🙂 Gelukkig moet ik nog eten 😉

  Like

  • Menck

   Maar jawel, ik geloof je. Dergelijke rampscenario’s speelden zich meermaals af toen ik nog uitging als tiener. Gelukkig nooit met mij in de hoofdrol. 😉

   Like

  • Menck

   Dat is superlief van je. Maar ‘als je zin hebt’? Horen er opdrachten bij zo’n award? Want het gegeven is me geheel onbekend.

   Like

   • veerle

    In principe moet je 7 weetjes over jezelf neerschrijven en 15 andere mensen nomineren om het prentje op je blog te mogen posten. Maar regels zijn er om aan je laars te lappen. Heb ik trouwens zelf ook gedaan. Zo’n award is uiteindelijk niks officieels. Post het dus maar ‘als je zin hebt’ of niet, en doe met de regels gerust ook waar je zin in hebt. Ik kom hier in elk geval graag lezen, maar dat vermoedde je waarschijnlijk al wel.

    Like

 2. elke

  Ieuw ieuw ieuw. Al er nu eens iets is waar ik ontzettend vies van ben, dan is het overgeven. Ben ik even blij dat ik dit niet tijdens het eten las (want ik durf dat al eens combineren: eten en bloglezen)

  Like

  • Menck

   Eten en bloglezen: ik bezondig me er ook wel eens aan. Gelukkig niet aan dat ‘ieuw ieuw ieuw’-gedoe; dat laat ik aan mijn fictieve personages over.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.