Over the top

Wie een regionale tentoonstelling van twee ogenschijnlijk onverenigbare onderwerpen op touw zet, kan maar beter uitpakken met wat doeltreffende publiciteit. Flyers, hoe kleurrijk ook, belanden echter steeds vaker ongelezen bij het oud papier en bovendien zijn ze, net zoals streekkranten en reclamebladen, in veel bussen niet eens meer welkom.

Dan maar iets dat wél over de tong gaat in de goegemeente (*):

(*) Doorgaans met de uitlachmodus ingeschakeld, dat wel. Of hoe – ongetwijfeld goedbedoelde – promotie ook averechts kan werken.

[ Foto’s: Menck/Twaait | aanklikbaar voor groter ]

  • Menck

   Meer zelfs: dit groteske bouwsel (die mens had duidelijk geïmpregneerd tuinhout op overschot) doet al direct het beeld rijpen van een evenementje dat overduidelijk zal balanceren tussen kitsch en bespottelijkheid. Er zal wel een publiek voor bestaan – ’s weekends vind je ze geheid in stock américains en consorten – maar daar reken ik me met graagte niet toe.

   Like

 1. els

  Slecht karakter dat jullie hebben! Beseffen jullie wel hoeveel tijd die mens daar ingestoken heeft? Het begint al met het bedenken van het idee, plan van de toren uittekenen, plannen van de uitvoering, camionette huren, naar houthandel rijden, gereedschap van de buurman lenen, het gevaarte op het dak heisen met hulp van alle leden van de 2 cv club, hen daarna trakteren op minstens 1 bak Jupiler. En na het evenement een tombola organiseren om te bepalen welk clublid de toren in zijn tuin mag zetten. Hem weer van het dak halen om hem vervolgens naar de gelukkige winnaar te brengen (waar de kleinkinderen hem zullen behangen met lakens om indiaantje te spelen). Beetje respect a.u.b.! 😉

  Like

  • Loko Tosh

   Allez, allez, daar kwam helemaal géén planning bij kijken: puuuuuuur natuuuuuuur is dat, zuiver organisch gegroeid; zo van “en als ik hier nu een plankje tegen timmer en dan daar dan kan ik er ginder ook nog eentje bij spijkeren” yep, ik zie het zo voor mij: een beetje van yes we can en no we don’t aan beide zijden van den atlantantische.

   Like

 2. brubeck

  Mooie combinatie van iets wat op de Eiffeltoren moet lijken en een uitkijk op een piratenschip. Al goed dat Miss Freedomtower de aandacht afleidt. 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.