“Fan”mail

 

Met plaatsvervangende schaamte voor de taalfouten in deze vandaag binnengelopen mail.

[ aanklikbaar voor een grotere weergave ]

 

Eén reactie

  1. Heidi

    Mijn schoonmoeder zou zeggen : “onz’ here moest van elk zijn getal hebben”. Lezen, deleten en voortdoen. Ik schreef het eerder al, ik zou dit virtuele stekje zeer missen.

    Like

  2. De Fruitberg

    ALs jij stopt met schrijven op jouw blog, zal ik je blog niet langer meer lezen 😉
    Ik vind het hier nog steeds interessant, één van die blogs met een leuke toets. Ik heb de indruk dat je heel wat extra volgers hebt gekregen de laatste maanden.

    Like

  3. onderdeappelboom

    Misschien heeft Hoow wel gelijk. Maar dan wel een sinistere grap. Wie neemt nu de moeite zoiets te schrijven? Is het iemand die regelmatig reageerde op je blog? Anders denk ik dat we allemaal wel zo’n mailtje mogen krijgen 😉

    Like

  4. elke

    Kijk, dit is zoiets waardoor ik persoonlijk wakker van zou liggen en mij heel slecht door zou voelen. Als je iets niet moet, dan ga je niet lezen of laat je de mensen gerust. Erger je dan op je eentje. Ik werd zelf al lastig gevallen op mijn eerste blog en ik ben dat na 3 jaar nog altijd niet vergeten (maar naar het schijnt leef ik teveel in het verleden). Dat was wel van een andere orde, maar het voelt nooit goed.

    Er is zo goed als nooit een reden om een ander iets aan te doen wat je zelf niet wil aangedaan worden. En hoewel dit hier verwoord is al ‘goede raad’, vind ik het toch maar een zeer gemeen kantje hebben. Geen greintje respect heb ik hiervoor.

    En wat jouw blog betreft: ik zou die zeer missen (net zoals de vorige keren dat je verdween).

    Like

  5. brubeck

    Die eerste en laatste zin, hilarisch. Ze zijn blijkbaar met velen, volgens de mail.
    Ik hoor daar alleszins niet bij en kom hier sinds enige tijd graag lezen. Om het positieve erin te zien: hij/zij heeft toch maar de moeite genomen om je te schrijven. 😉

    Like

  6. Marleen

    Jouw blog is meestal de 1ste die ik lees in de categorie ‘bloemetjes, plantjes, bijtjes’ – dus doe gewoon verder en trek je dit niet aan.
    Even mee lachen samen kan wel -:)

    Like

  7. boerenerf

    Maar allé, dat is toch grappig. Toen ik nog bij een studentenblad actief was kregen we soms ook zo van die zaken binnen: hilariteit alom. En dan serieus reageren!! Meegaan in de waanzin! En dan de waanzin nog overtreffen. Voor inspiratie: http://www.419eater.com dat zijn mensen wiens hobby het is om Nigeriaanse scammers de zotste dingen te laten doen.

    Like

  8. zem

    De heer (of mevrouw) Ghenouh – genoeg – dus schrijft vast naar meer (groen)bloggers (?). Of was het nep, Menck 🙂 ?
    Lekker deleten natuurlijk. En fijn op je eigen eigenwijze manier doorgaan. Je weet allang dat je vaste lezers je niet kunnen missen.

    Like

    • Menck

      Nope, dit was eens niet nep, al doet de overdreven stunteligheid van de opsteller misschien anders vermoeden. Nogmaals: plaatsvervangende schaamte. Maar toch gelachen ook, dat wel.

      Like

  9. Affodil

    Misgien moet je met wat meer vauten sjrijven, Menck. Kwestie van de toegankelijkheid te verhogen… Als je het maar heilig uit je gedacht laat van weer je grote verdwijntruc uit te halen! Ik ga hoogstpersoonlijk naar je op zoek in blogland en ik zal je weten te vinden!

    Like

  10. Maja

    nee toch, waar houden mensen zich mee bezig. Ik hoop dat je het niet aantrekt, ik heb niet eens een tuin, maar kan oprecht genieten van hoe jij de jouwe beschrijft.

    Like

    • Menck

      Ach, in het verleden mocht ik dit ook al ervaren. Als je, zoals ik, het www al zowat 15 jaar afschuimt, kijk je van zulk een akkefiet niet meer op.

      Like

  11. liesbeth

    niks van aantrekken ! ik vind je blog nog steeds prima en als genough vindt dat je niet goed bezig bent dan moet hij maar iets anders lezen ! Heeft die genough daar last van als je iets schrijft ?

    Like

  12. Bart

    Lachen en wissen was hier inderdaad de juiste reactie. Waarschijnlijk weer een van die mannen die je elke dag op de krantensites terugvindt. Ieder zijn mening! Oei , nu ben ik hierover ook mijn mening aan het verkondigen 😉
    Blijf jij maar gewoon verder doen!

    Like

    • Menck

      Ik vond die mail best wel vermakelijk, ja. Maar dergelijke zwanzers zijn alomtegenwoordig op het www. Niks nieuws onder de zon, eigenlijk.

      Like

  13. Kristien

    Sinds kort kom ik hier ook wel eens lurken. Je hebt een vlotte, humoristische pen en jouw foto’s zijn ronduit prachtig! (Ben ik nu lurker-af?)

    Like

Plaats een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.