C’était chaud: Graux

Veel kans dat u nog nooit van deze stip hebt gehoord, maar dit weekend waren madam Menck en ik, samen met dertien naaste metgezellen, te gast in Graux, een onooglijk boerengat – neem dat vooral letterlijk – in de provincie Namen.
Vrienden van ons bezitten er een tweede woonst. Pure luxe waar wij ieder jaar een weekend van meegenieten.
In Graux valt – daar wil ik niet flauw over doen – quasi niks te beleven. Maar toch treft u er bijvoorbeeld een bed & breakfast en niet minder dan vijf hotels. Toerisme? Yep, want naar Graux ga je om te genieten van de natuur, om er lange wandelingen te maken en om er aan boerderijhopping te doen. Exact de reden waarom wij er elk jaar heen trekken. Maar ook wel omwille van onze beruchte avondlijke feestjes aldaar, doch soit.

Het hol van Pluto bestaat en ziet er vanuit de lucht zo uit:

Lijkt wel een wijk, hoor ik u denken. Die vergelijking gaat qua grootte zeker op, al bestaat het gros van de bewoners dan voornamelijk uit runderen. Runderen bestemd voor de vleesindustrie. Heel veel kans dat u deze zomer een stukje koe of – vooral – stier uit Graux op uw barbecuerooster zwiert. Koning Meritus zit er namelijk op de troon.

Wij verbleven er twee werkelijk bloedhete dagen en nachten. We gingen de boer op, wandelden, genoten van de weidse omgeving en feestten er ’s avonds op los.
Hoe het ons verging, treft u uitgebreid op Picmenck. Tal van foto’s met een streepje tekst. Zo heeft u het ongetwijfeld graag tijdens uw luie vakantiedagen.

Advertenties

  1. bentenge

    Volgende keer toch maard e foto van de boerendochter wat beter “croppen” tot ook de linkerhoek beneden leeg is. Ja het viel mij op, want naakte dames daar mag ik van mijn madam niet naar kijken. Dus keek ik gelijk weg en viel mijn oog op de linkerbenedenhoek.
    Lijkt me een leuk dorpje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.