Giveaway: een jaar lang virusloos computeren

In het verleden – lees: op mijn vorige blogs – waren het onder andere tuinboeken, toegangskaarten voor de Antwerpse Boekenbeurs en een blitse gezinswagen, maar ook anno 2013 wil ik de weg van het weggeven inslaan. Zo zal aanstaande zondag omstreeks 19 uur een onschuldige hand, zijnde de mijne, één naam grabbelen uit de pot der potentiële kandidaten. Dit fijne gebaar zal op video worden vastgelegd om eventuele twijfel omtrent mijn rechtschapenheid de kop in te drukken. Ik ken mijn pappenheimers, zeg maar.

Wat één iemand onder u zal winnen?
Een gans jaar lang gratis virusloos computeren dankzij de cd-rom ‘Symantec/Norton-antivirus versie 2013’, met als bonus de Norton Anti-Theft. Laat de opluchting een aanvang nemen, gij allen, want voortaan surft u misschien weer zorgeloos naar uw favoriete peer-to-peer- dan wel pornosites zonder kans op computerwormen, Trojaanse paarden of tijdbomvirussen.

Pleur in het reactieluik uw antwoord op de vraag ‘Waarvoor mag men u te allen tijde wakker maken en waarom?’ neer, en ding alzo mee naar mijn gulle gift. Ook als u reeds beschikt over een up-to-date antivirussoftware, zie ik met graagte uw reactie tegemoet, dat spreekt.

Rest mij enkel u veel succes te wensen. Bij deze.

UPDATE | zondag 3 februari 2013
Hold your horses, folks; het spel is afgelopen.
Zes vijf medemensen dingen naar de inzet: Pharailde, Natuurlijk-rijk, Eilish, Zapnimf, Appelmoose en Joke.
Heb ik nog iemand over het hoofd gezien?

 1. muggenbeet

  merci Menck voor het gulle aanbod. Evenwel, mijn laptop is al zo oud en zo traag dat ieder virus- en andere ziektebestrijder mijn speelkastje bijna lam leggen. Er valt niet meer mee te werken dan. Er zullen zeker andere geïnteresseerden zijn. Groetjes. (als je ooit eens een nieuwe laptop weggeeft… 🙂 )

  Like

 2. de biodiverse tuinier

  Ook ik laat deze kelk aan mij voorbij gaan. Mijn laptopje is van dergelijke kleine uitvoering dat mijn huisgenoten er spontaan de lachstuipen van krijgen als ik het bovenhaal. En dat is al zo traag dat ik vrees dat het zo altruistisch aangeboden goed mijn speelgoed nog meer gaat vertragen.
  En ge wilt mij niet meemaken als ik wakker gemaakt wordt. Familie en vrienden weten dit. Dus in de hypothetische zin … alleen voor echte noodgevallen dus. Tenzij ge Juliette Binoche of Scarlett Johansson zijt … of beiden 😉

  Like

 3. Stef den Flater

  Dat ding werkt niet op mijn iMac (zijnde Apple computer) maar toch bedankt. En nee: ik ga hier niet staan lullen dat Apple zo veel veiliger is want er zit al een hele tijd een anti-virus programma in het besturingssysteem van Apple. Blijkbaar is dat toch nodig.
  Er is één bepaald persoon van het vrouwelijke geslacht die me ten alle tijde zou mogen wakker maken – het maakt me niet uit om welke reden dan ook. Ze doet dat echter enkel in mijn dromen.

  Like

 4. pharailde

  Ik ben wel geïnteresseerd in een virusloos bestaan, want heb dit – shame on me – nog altijd niet geïnstalleerd (iets over luiheid, en procrastinatie en lot tarten en zo)
  Waarvoor men mij te allen tijde mag wakker maken? Om op reis te vertrekken (en liefst dat ook de reis geregeld is evenals de verlofregeling, en dat mijn valies gepakt is en zo …). Waarom? Omdat ik dolgraag op reis ga natuurlijk.
  Helaas word ik alleen gewekt voor noodgevallen, snif

  Like

 5. Joke

  Ik weet niet eens of ik een virusscanner heb, maar ik vermoed van wel.

  Men mag me te allen tijden wakker maken om me verder te laten slapen, omdat slapen één van de leukste passiviteiten is die er zijn. Waarom houdt een mens eigenlijk geen winterslaap?

  Like

 6. De Fruitberg

  Ik ben voorzien van virusscanner Menck, bedankt voor het aanbod.
  Toch antwoorden op de vraag… Als ‘men’ Allison Stokke of Ana Ivanovic is kan ik me wel een reden bedenken.
  Mijn vrienden mogen mij altijd wakker maken. Voor een feest, een etentje (is er nog een restaurant open?), een gesprek of gewoon om mijn hulp in te roepen

  Like

 7. bentenge

  Verdemme, ik kocht twee weken geleden een virusscanner…
  maar ‘Waarvoor mag men u te allen tijde wakker maken en waarom?’ Men is niet gedefineerd en dat ga ik dus ook niet doen. Voor de tennismatch van de eeuw mag men mij te allen tijde wakker maken. Zeker als het die van de vrouwen is met Maria S. in de hoofdrol.

  Like

 8. natuurlijk-rijk

  Ik vrees dat em hier ook bijna vervallen is, dus ja, maar konde daar nu niet wat persoonlijke service bij geven, dat zou pas geweldig zijn 😉
  Verder moeten ze mij nu ’s nachts ook liever gewoon laten slapen maar als er ’s nachts iets met de kinderen is ben ik de eerste om recht te veren hoor! Hier op ’t werk (geplaatste jongeren) zijn ze nu bezig met op alle kamers een alarm te plaatsen, ik vrees dus een beetje voor mijn nachtrust, maar ’t is ook wel nodig want een tijdje terug zijn die nachtelijke afspraakjes serieus uit de hand gelopen!

  Like

 9. Menck

  UPDATE | zondag 3 februari 2013:
  Hold your horses, folks; het spel is afgelopen.
  Uw enthousiasme was eens te meer niet te temperen: slechts twee kandidaten (Pharailde en Natuurlijk-rijk) zijn in de running. De winnaar wordt binnenkort door een onschuldige hand uit een grabbelpot(je) getrokken.

  Like

 10. Menck

  Ow, oké, dan zijn we eigenlijk met zijn zessen. Wordt het toch nog leuk grabbelen. Ik noteer dus zes namen: Pharailde, Natuurlijk-rijk, Eilish, Zapnimf, Appelmoose en Joke.
  Heb ik nog iemand over het hoofd gezien?

  Like

  • Joke

   Dag Menck,

   Ik heb zojuist met mijn wederhelft over mijn bijna-prijs gesproken en hij adviseert me om mijn kandidatuur in te trekken omdat we er al eentje hebben en de kans reëel is dat ze niet met elkaar kunnen accorderen. Dus worden de kansen van de overblijvers weer met bijna 4% verhoogd.
   Hopelijk doet de toeziende gerechtsdeurwaarder niet moeilijk over deze laattijdige wijziging.
   Toi, toi, toi aan de overblijvers. Het is iedereen gegund.

   Grz

   Joke

   Like

 11. Pingback: And the winner is… | TWAAIT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.