Vraagje tussendoor

Naar verluidt zou de mogelijkheid om op mijn blog te reageren momenteel redelijk onbestaande zijn. Aldus de mail die ik vandaag van een bezorgde bezoekster ontving. Ze schreef me meer bepaald:

“Vanaf het moment dat ik op uw blog wil reageren, krijg ik een blauw scherm over de pagina die opnieuw geladen moet worden en dat lukt blijkbaar niet.”

Nu vraag ik u, beste lezer, om eens te checken of zulks klopt. Want bij mij stelt het probleem zich natuurlijk niet; ik sta – logischerwijze – ingelogd bij Twaait.
Anders gezegd: probeert ú eens te reageren. Met eender welke respons. ‘Test’ is prima, maar ook ‘ollekebollekerebusolleke’ mag gerust.

Bij voorbaat dank, vaneigens.

P.S.: mocht u effectief niet kunnen reageren, stuur me dan gerust een mailtje ter melding:
menck1 at hotmail dot com

 1. ludorutten

  sinds kort moet ik op alle WP-blogs wel inloggen met een WP-account dat ik speciaal hiervoor heb moeten aanmaken. Met dit account geen problemen met reacties te plaatsen, zonder lukte het me ook niet meer.

  Like

 2. Affodil

  Als ik uitlog kan ik wel reageren, maar dan moet ik onderaan (als bij andere blogs) mijn email, naam en evt. website opgeven en waarschijnlijk nog een captcha (heb het zover niet meer uitgevoerd). Wat er wel is: in de ruimte die voorzien is voor die gegevens kan je bijna niet lezen wat er moet ingevuld worden. De tekst ziet er een beetje uit als donkerwit op lichtwit…

  Like

 3. tijdtussendoor

  Hier ook geen probleem met reageren. Maar ik denk wel dat mensen, ik herken dat zelf ook wel, er soms tegen op zien om al die codes in te tikken en daarom de moeite niet echt nemen om een reactie neer te pennen. Bij blogger kennen ze iets van de meest onduidelijke codes te publiceren. Maar dat is iets anders tussendoor 😉

  Like

 4. Dominique De Meyst

  Om te reageren heb ik inderdaad een WordPress-account nodig, en dat heb ik niet. Inloggen via Twitter of Facebook kan ook, maar dat is een regelrechte aanval op mijn persoonlijke gegevens en doe ik dus liever niet. Nog eventjes zeggen dat de foto’s van de uiltjeskasten superwijs zijn!

  Like

 5. Maja

  Als dit verschijnt, lukt het om te reageren.
  Maar wat ik me wel afvraag is hoe dat het komt dat zapnimf en Menck ongeveer tegelijkertijd verdwijnen en verschijnen.

  Like

 6. Eilish

  superkalifragilisticexpikalledoosjes of zoiets 🙂
  ‘k ga dat ook eens schrijven op mijn blog dat je niet meer kunt reageren en dat mijn lezers dat dus massaal moeten gaan doen, weet ik meteen wie er allemaal leest

  Like

 7. Menck

  @ Allen:
  Het lukt dus wél om te reageren. Bedankt voor de respons die u gaf.
  Niet-Wordpressers dienen in te loggen? Vreemd. Voor zover ik weet, was dat vroeger niet het geval.
  Het meest eigenaardige is nog wel dat zij die me mailde zélf een WordPress-blog heeft. Uitgerekend zij kan hier niet meer reageren. Begrijpe wie kan…

  @ Dominique De Meyst
  Dat je een WordPress-account nodig hebt om hier een reactie te plaatsen, was me tot nu onbekend. Inloggen via Twitter of Facebook is inderdaad geen optie voor wie zijn persoonlijke gegevens liever niet te grabbel gooit. Een WP-account aanmaken dan maar? 😉
  In ieder geval: bedankt voor je reactie!

  @ Maja
  De reis naar de Malediven die Zapnimf en ik achter de rug hebben, was super! 😀
  En dan nu ernstig: drie keer raden wie me de bewuste mail schreef. En wie hier al een tijdje niet meer reageert doordat een reactie plaatsen op dit blog voor haar niet meer mogelijk is.
  Ik krijg er kop noch staart aan.

  Like

 8. Eilish

  Ga eens naar instellingen, reacties, waarschijnlijk staat daar ingevinkt dat gebruikers moeten ingelogd zijn om te reageren. Volgens mij heeft wordpress dat automatisch gedaan, en moet je het zelf uitvinken. Bij Zapnimf moet je tegenwoordig ook ingelogd zijn !

  Like

 9. Margogogo

  Het is wreed raar. Vroeger moest je niet ingelogd zijn om te reageren, nu blijkbaar wel. Niet alleen bij jou, Menck, ik moet altijd eerst inloggen in mijn eigen WP-account, dan pas kan ik de reactieluikjes vervuilen. Very strange indeed.

  Like

 10. zapnimf

  Het was ekik dus. Moose heeft een eigen pc van ’t werk waar ik niet aankom en de pc boven heeft al eeuwen problemen met de wifi, dus als de kinderen efkes niet keken, zat ik daar.
  Ondertussen heeft moose een extra wifikaart gekocht en nu lukt het internetten van hieruit wel (maar dat is hier zo ongezellig alleen-ig)

  Het euvel moet aan de pc liggen, want hij herkent ineens ook niet meer de stick met foto’s en zoonzap kan zijn Ipod niet meer opladen aldaar.

  Neemt ge me volgende keer eens mee naar de Paaseilanden? Dat moet daar schoon zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.