Geïsoleerde mening

De lente van 2011 was warm.
De zomer van 2011 was kut.
De herfst van 2011 is warm.
De winter van 2011 wordt kut.

Enfin, ik heb er toch alvast rekening mee gehouden:

Goed voor 177 m2 “zolderplezier”.

[ Foto’s: Menck ]

  • Menck

   Jazeker.

   1. Vooreerst een belastingvermindering van 40% van het geïnvesteerde bedrag tot een geïndexeerd maximum van 2830 euro. Let wel: dit geldt enkel als de werkzaamheden worden uitgevoerd door een geregistreerde aannemer.
   De thermische weerstand RD van de geplaatste isolatie moet gelijk zijn aan of groter dan 2,5 m²K/W én men moet een factuur kunnen voorleggen als bewijs.

   2. Wie in Vlaanderen in de loop van 2011 minstens 40 m2 van het dak of de zoldervloer van zijn bestaande woning goed tot zeer goed isoleert (RD-waarde minstens 3 m²K/W), kan van de Vlaamse overheid een premie van 500 tot 1000 euro krijgen. Die maatregel geldt ook voor appartementen. U mag de dakisolatie zelf plaatsen of laten plaatsen door een geregistreerde aannemer.

   3. Uw netbeheerder (in mijn geval Eandis) zal u, op basis van uw premieaanvraag dakisolatie 2011, eveneens een premie toekennen. In dat geval zal de Vlaamse overheid automatisch een aanvullende premie uitbetalen. U hoeft daarvoor geen apart aanvraagformulier in te vullen.

   4. Afhankelijk van woonplaats tot woonplaats ontvangt u eveneens een gemeentelijke premie. In het dorp waar ik woon wordt er effectief een premie uitgereikt aan wie dakisolatie plaatst of laat plaatsen.

   Te laat, schrijft u? Helemaal niet! Deze maatregelen zijn nog gans 2011 van kracht. De datum van aankoop van uw dakisolatie is bepalend, niet de datum van plaatsing.
   Tenzij u reeds geruime tijd isolatie hebt, natuurlijk…

   Like

 1. Pingback: Now is the time! « TWAAIT

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.